New residences, kop weespertrekvaart, Amsterdam

client: private
adrea: 350m2 gbo
design: 2017
current phase: realisation
contractor: Bouwbedrijf Degewij
construction: 2018

Description:

MW architectuur designed a large town house with office and parking / bicycle cellar in the building plan Kop Weespertrekvaart in Amsterdam. In this plan, near the former Bijlmerbajes, there is room for eleven city houses that will be built under private commissioning.

The house is a free interpretation of an Amsterdam canal house, which is characterized by large windows surrounded by masonry. The large windows offer stunning views of the new marina for pleasure yachts directly in front of the building and the Watergraafsmeer, which lies low behind it.

Also interested in such a special home? Contact us!

MW architectuur.nl - architect in Leiden
copyright privacy